Sledujte nás:
Vytvořeno: 08.09.2023 15:29:05
Autor: Jakub Hrdinka

Zásmuky – Český Brod B 0:0 (PK 3:4)

„Tentokrát proti nám stál kvalitní soupeř. Zápas měl slušné tempo a moc šancí nenabídl. Když už jsme se do nějaké dostali, chybělo kvalitnější řešení a větší klid v koncovce. Věřím ale, že se do dalších zápasů budeme zlepšovat. Určitě máme ještě rezervy a umíme podat lepší výkon,“ přiznal trenér Zásmuk Václav Jindra.

„Zajížděli jsme do Zásmuk, které mají dost zkušené mužstvo a vždy se tam hraje špatně. I přes to, že nám chyběly dvě opory a hráli jsme od 30. minuty o deseti, kluci ukázali obrovskou bojovnost a hráli jako jeden tým. Makali na krev jeden za druhého až do konce. Soupeř nás druhou půli tlačil, měl spoustu standardek a rohů. Nám docházely síly, ale to, co kluci ustáli, klobouk dolů. Zaslouženě za obrovské nasazení a bojovnost udrželi bezbrankové skóre až do konce a šlo se do penalt. Tam se k nám přiklonilo štěstí a máme zlaté dva body,“ oddechl si trenér Českého Brodu B Miroslav Šmejkal mladší.

ČK: 38. Michal Kohout (ČB B).

Zásmuky: Hurt – Čapek, Pavlík, J. Martínek (71. Pokrupa), Fíla – Žemba, L. Martínek, Zimmermann, Pěkný – Bárta, Bellada (77. Dvořák).

Český Brod B: Hrdinka – Miňovský, Nekolný, Kohout Martin, Kohout Michal – Šermauer (87. Hokr), Černý (90. Šimák), Částka, Kozlíček (55. Škorpil) – Čermák, Vokáč.

Poslední změna: 08.09.2023 15:29:22
Autor poslední změny: Jakub Hrdinka